'

Jul 3
DE WIJK - Afgelopen vrijdagavond was het een groot feest in zwembad De Slenken, want er werd voor de eerste keer dit seizoen discozwemmen georganiseerd. De opkomst was door het prachtige weer bijzonder goed. Voor 2 euro entree mocht je naar binnen. En daar kreeg de jeugd ook nog ranja en een zakje chips voor terug.

Ga door met lezen van "Discozwemmen is een groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
RUINEN - Na de succesvolle eerste editie vorig jaar vindt ook deze zomer het activiteitenprogramma van Summer Madness in gemeente De Wolden plaats. Op zaterdagmiddag 10 juli wordt de aftrap gedaan met een festival met muziek, creativiteit en sport voor jongeren van 12-18 jaar.

Foto: Welzijn de Wolden

Ga door met lezen van "Aftrap Summer Madness in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
DE WOLDEN - Het college verlengt de overeenkomst met Attero Zuid BV over de verwerking van huishoudelijk GFT-afval tot en met 31 december 2023. Attero verwerkt de afvalstofstromen op duurzame wijze tegen lage tarieven. Een aanbesteding zou volgens het college zeker hogere verwerkingstarieven opleveren.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Overeenkomst GFT met Attero verlengd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
STAPHORST - “Wij zijn er voor jou” is één van de pijlers van Stichting Welzijn Staphorst en dat blijven we ook vasthouden en uitstralen.

Ga door met lezen van "SWS is er voor jou"

Geplaatst door B S

Tweet This!