'

Jul 6
IJHORST - Fit blijven door voldoende te bewegen is voor alle leeftijden van belang, maar juist voor ouderen. Er is goed nieuws wat betreft de gym voor ouderen.

Ga door met lezen van "Fitgym voor ouderen bij SWS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
ZUIDWOLDE - De stemming zit er weer goed in bij Ondernemersvereniging Zuidwolde (OVZ). De maatregelen zijn versoepeld en de vakantie is in aantocht.

Foto : Organisatie 't Foute Kuierpadtie namens de OVZ : Jacqueline van den Bosch, Evelien Westerbeek en Koop Drost. Op de foto ontbreekt : Sylvana Bartelds.


Ga door met lezen van "Ondernemersvereniging organiseert ‘t Foute Kuierpad"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
RUINERWOLD - Hiermee brengen wij u op de hoogte van de vervolgacties van de tegenstanders van Blijdenstede. Voor alle duidelijkheid: wij zijn voor een appartementencomplex op de unieke locatie van de voormalige SNS ban:, echter niet dit enorme, 16 meter hoge gebouw.


Ga door met lezen van "Vervolgactie tegenstanders Blijdenstede Nee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
RUINEN - In Nationaal Park Dwingelderveld vernoemt Natuurmonumenten in de tweede week van de zomervakantie een wandelroute naar Jac. P. Thijsse. Op donderdag 15 juli om 14.00 uur wordt de bestaande 13 km lange wandelroute door het gebied omgedoopt tot Jac. P. Thijsse Wandelroute. Eén van zijn achterkleinkinderen, Saskia Thijsse, onthult die middag samen met Jos Bisschops namens de directie van Natuurmonumenten een wegwijzerbordje van de wandelroute.Ga door met lezen van "13 km route in Dwingelderveld wordt Jac. P. Thijsse Wandelroute"

Geplaatst door B S

Tweet This!