'

Jul 13
DE WOLDEN - Afvalinzamelaar PreZero constateert dat er veel afvalcontainers onjuist worden aangeboden. Hoe zit het ook alweer? Voor het aan de straat zetten van uw container gelden de volgende regels en richtlijnen.Ga door met lezen van "Aanbieden containers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
DE WIJK - Door ziekte van zijn vrouw was 't Vishuus uit Wapse geruime tijd niet meer in De Wijk. Maar ondernemer Andries Wanders laat weten dat het inmiddels weer wat beter met haar gaat. Daarom zijn ze vanaf heden elke woensdag weer op het marktpleintje voor dorpshuis de Havezate in De Wijk te vinden. Van 11.00 - 17.30 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
REGIO - Tussen 2005 en 2020 is het aantal auto’s per huishouden in Nederland toegenomen met 8,9%. Nergens schaften huishoudens zo veel auto’s aan als in Drenthe. Per huishouden staan hier gemiddeld 1,17 auto’s op de oprit: 22,4% meer dan het landelijke gemiddelde. De grootste gemeentelijke uitschieter in Nederland is Staphorst met 53,3% meer auto’s per huishouden. Dit en meer blijkt uit onderzoek van Independer op basis van meest recente CBS-data.

Ga door met lezen van "Autobezit neemt toe, vooral veel auto’s in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!