'

Jul 17
KOEKANGE - Het was in 1970 dat het leven voor Leen en Ina Noordsij een geheel andere wending kreeg. Op vakantie in Balkbrug, besloot het echtpaar uit Vlaardingen de omgeving te verkennen. In Koekange zagen ze een oud vervallen boerderijtje staan. En dat was ‘liefde op het eerste gezicht’. Ze konden het kopen en twee maanden later woonden ze er zelfs al. Met de twee dochters Edith en Liesbeth streken ze neer aan de Noordwijkerweg 19. Om daar een pension voor te starten voor pleegkinderen, mensen met een lichamelijke beperking en andere hulpbehoevenden.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Bokkensprong weer in ere hersteld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 17
HOOGEVEEN - Op donderdag 29 juli vindt er een taxatiemiddag in Hotel Hoogeveen. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar tussen 14.00 en 16.30 uur boeken (denk aan (staten)bijbels, oude atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken), handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

Ga door met lezen van "Taxatiemiddag in Hotel Hoogeveen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 17
STAPHORST - De voedselbank steunt gezinnen met gezonde levensmiddelen en zorgt bovendien voor een glimlach bij mensen die dit goed kunnen gebruiken. Boer Staphorst draagt graag zijn steentje bij voor de voedselbanken Zuidwest-Drenthe en Zwolle e.o. Help jij ook mee? Want een klein bedrag voor jou is onbetaalbaar voor een ander!

Ga door met lezen van "Samen met Boer Staphorst voor de voedselbank"

Geplaatst door B S

Tweet This!