'

Jul 20
RUINERWOLD - Op 2-3 en 4 Augustus gaat de Ruinerwoldse Fiets 3 daagse gewoon van start! Ook dit jaar kunnen we de Ruinerwoldse Fiets 3 daagse gewoon door laten gaan volgens de RIVM richtlijnen. Als we allemaal rekening houden met elkaar en de 1,5 meter afstand bij de inschrijving, terras, café en onderweg. Kunnen we ook dit jaar weer genieten van jullie als deelnemers en alle gezelligheid er om heen.

Ga door met lezen van "Ruinerwoldse Fiets 3 daagse gewoon van start! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 20
DE WIJK - Wacker 1 wisselt van in de competitie van zondag 4D naar zondag 4A. Met oude bekenden en een paar leuke derby’s! Zo treft Wacker, wederom v.v. Ruinerwold in het nieuwe seizoen. Ook Havelte, Donkerbroek, Smilde, De Blesse en Steenwijker Boys zijn oude bekenden. Dus het belooft op voorhand al een mooie competitie te worden. Het vlaggenschip wordt in het nieuwe getraind door Gert Jan Hoekstra, die ook al eerder trainer was bij Wacker. En ook in Ruinerwold eerder al actief was.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl


Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 20
RUINERWOLD - Lullabies en nachtmerries- wiegeliedjes na de winterslaap met sopraan Sinje Kiel en David van Ooijen op gitaar en luit is het eerste van drie zomerconcerten bij museumboerderij Karstenhoeve in samenwerking met de Markiezin van Drenthe. Zondag 1 augustus 2021, aanvang 15:00 uur (museum open vanaf 14:30 uur) Museumboerderij Karstenhoeve, Dr. Larijweg 21 in Ruinerwold. Toegang €15,- contactloos en met pin te betalen bij de ingang.

Foto: Petra Hessels

Ga door met lezen van "Lappenmand zomerconcerten in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!