'

Sep 2
Het goede doel van 2021: Speeltuinvereniging De Speulhorst

DE WIJK - Op zaterdag 4 september organiseert de Wielerploeg van Atlas Sport voor de derde keer de Wiekenroute. Dit is een tocht van 200 kilometer, opgedeeld in drie ‘wieken’ volgens het principe van de moderne windmolen; etappes van 60 tot 70 kilometer per stuk. Na elke etappe is er een korte pauze in het Atlas Sportcafé. Deelnemers bepalen zelf welke etappes ze meedoen en hoeveel.

Ga door met lezen van "Atlas Sport Wielerploeg organiseert Wiekenroute"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
DRENTHE - In beweging blijven, genieten van de mooie natuur en in contact komen met gezellige andere seniore fietsliefhebbers. Klinkt dat voor jou als de perfecte combinatie? Dan is een fietsclub misschien wel iets voor jou.

Ga door met lezen van "Fit, veilig én gezellig doortrappen met fietsclubs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
DRENTHE - Zaterdag 28 augustus deden twee teams van de Zendemaaiers Drenthe mee aan de Nederlandse kampioenschappen Zeismaaien in Buitenpost. Een team bestaat uit drie maaiers. De jury let o.a. op netheid van het maaien, of het gras in een rechte lijn komt te liggen in een gie of swab, houding en synchroon maaien. We deden voor de tweede keer mee en we waren erg succesvol, een vierde en tweede plaats.


Ga door met lezen van "Zendemaaien"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
DE WIJK - Wie naar bovenstaande uitslag kijkt, denkt dat er woensdagavond op het Wackerveld een korfbalwedstrijd plaatsvond. Dat was geenszins het geval; Wacker speelde zijn derde oefenwedstrijd tegen de 3e klasser v.v. Ruinen. Uitslag 4-6.

Ga door met lezen van "Verslag oefenwedstrijd Wacker - Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!