'

Sep 6
DE WOLDEN - Het team sportfunctionarissen De Wolden neemt afscheid van Rianne Bijl. Haar enthousiaste inzet en voortvarendheid gaan zij zeker missen. Zij wensen haar veel succes en plezier bij haar nieuwe werkgever.



Ga door met lezen van "Sportfunctionaris Rianne Bijl maakt overstap naar gemeente Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
RUINEN - De speelnatuur van OERRR bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen krijgt een upgrade. Vanaf 7 september tot medio half oktober is de speelnatuur bij het bezoekerscentrum afgesloten voor publiek. De aannemer en vrijwilligers van Natuurmonumenten maken de speelnatuur uitdagender en toegankelijk voor iedereen.

Foto: Andries de La Lande-Cremer

Ga door met lezen van "Speelnatuur bezoekerscentrum Dwingelderveld op de schop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DE WIJK - Na een paar oefenwedstrijden tegen iets lager geklasseerde tegenstanders, ging de trap van trainer Gert Jan Hoekstra vanmiddag weer een trede hoger en kwam v.v. Havelte (ook een tegenstander in de komende competitie) naar het sportveld van Wacker aan de Wiltenweg voor een wedstrijd in het kader van de K.N.V.B. beker. In die poule zitten ook v.v. Giethoorn en v.v. Dwingeloo, komende weken ook tegenstanders van Wacker.

Ga door met lezen van "Wacker wint oefenduel van Havelte"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
KOEKANGE - Zondagavond zijn twee auto's tegen elkaar gebotst op de Koekangerdwarsdijk in Koekange. Hierbij raakten meerdere persoon gewond en een persoon ging per ambulance naar het ziekenhuis. De andere betrokkene werd behandeld/gecontroleerd in ambulance.

Foto: Arjan Tien Nudrenthe.nl

Ga door met lezen van "Auto's botsen op Koekangerdwarsdijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!