'

Sep 8
DE WOLDEN - In opdracht van het college van B&W gaat Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde een aantal wegen in De Wolden herstraten. Het gaat om de volgende wegen:

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Herstraten wegen in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
DE WOLDEN - Op zaterdag 11 september zetten de monumenten in gemeente De Wolden hun deuren wijd open voor bezoekers tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag.

De Wieker Meule is ook geopend tijdens Monumentendag

Ga door met lezen van "Open Monumentendag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
DRENTHE - Het college legt de ontwerpbegroting van de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe (RUD) voor aan de gemeenteraad. Deze dienst voert voor de twaalf Drentse gemeenten en de provincie allerlei milieutaken uit op het gebied vergunningen en handhaving.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ontwerpbegroting 2022 RUD"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
DE WIJK - Dat De Wijk het Dorpshuis steunt blijkt wel uit de opbrengst van de statiegeldactie bij de plaatselijke Coop waar zij aan deel mocht nemen. Namens het bestuur namen Jan Smits en Tinus Nijstad de cheque in ontvangst. De blije gezichten spreken boekdelen. De statiegeldactie bracht 1191,30 voor het dorpshuis.

Ga door met lezen van "Statiegeldactie levert leuk bedrag op voor Dorpshuis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
DE WOLDEN - Het college gaat een overeenkomst sluiten tussen de gemeente, het onderwijs en de jeugdzorg om de samenwerking te versterken en te voorkomen dat kinderen onnodig thuis zitten.

Ga door met lezen van "Overeenkomst versterken samenwerking met onderwijs en jeugdzorg"

Geplaatst door B S

Tweet This!