'

Sep 10
ROUVEEN - Wie neem jij mee uit eten? Kom erbij en schuif aan bij de aanschuiftafel van SWS op donderdagavond 30 september.

Ga door met lezen van "Kom erbij en schuif aan!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
REGIO - Op zaterdag 4 september was het al vroeg druk in Atlas Sportcafé. Veel wielrenners kwamen aan met hun fiets en een tas spullen. Ze maakten zich op voor een tocht van ruim 200 kilometer. De motorrijders van de Antrappers maakten zich klaar om de renners te begeleiden.

Ga door met lezen van "Derde Wiekenroute weer groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
MEPPEL – Een kleurrijke en spectaculaire bedoening bij Drenthe College in Meppel. De eerstejaarsstudenten van de welzijns-opleidingen hebben donderdag 9 september een Color Run gelopen rondom het schoolgebouw aan de Ambachtsweg. Het hardloopevenement is één van de introductie-activiteiten van de school voor middelbaar beroepsonderwijs die deze week op het programma staat.

Ga door met lezen van "Introductie Drenthe College Meppel is kleurrijke beleving"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
REGIO - De omzet in de transportsector was in het tweede kwartaal 21,5 procent hoger dan in het door coronamaatregelen getroffen tweede kwartaal van 2020.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Omzet alle transportbranches in de plus, maar wel onder niveau 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
ZUIDWOLDE - Op zondagmiddag 12 september komt troubadour Gery Groot Zwaaftink naar theaterkuil De Falieberg in Zuidwolde. Het eerder geplande optreden op 22 augustus werd door de weersomstandigheden geannuleerd. Deze verhalenverteller en muzikant vertelt een zelfgeschreven verhaal en brengt bijpassende liedjes ten gehore.

Ga door met lezen van "Troubadour met familievertelling in de theaterkuil"

Geplaatst door B S

Tweet This!