'

Sep 12
RUINERWOLD - Afgelopen zaterdag was dan weer zo ver. Het korfbal seizoen is weer van start gegaan. Het vlaggenschip van KIOS speelt op het veld in de eerste klasse en moet het tegen de tegenstanders opnemen: Quick’21/V&V, CSL, Juventa, Rigtersbleek, Wez Handich/Dow/TFS, OKO/Bies en AKC.

Ga door met lezen van "KIOS opent het seizoen met een zuur gelijkspel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
DE WOLDEN - Wat krijg je als je 26 mensen bij elkaar zet die bij Taalpunt De Wolden werken aan hun lezen, schrijven en spreken? Precies: een gezellige taalmiddag.

Ga door met lezen van "Wereldalfabetiseringsdag 2021 in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
REGIO - Toen ik deze week aan een oude, verstokte Wacker supporter vertelde dat zijn cluppie komende zondag naar Dwingeloo moest voor de bekercompetitie, zei de oude man: ‘Dwingeloo uut?.....altied lastig'!

Ga door met lezen van "Verslag v.v. wacker - v.v. Dwingeloo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
RUINEN - Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe het werkt, is er Klik & Tik. Klik & Tik is een computercursus waar beginners in kleine groepen geleerd wordt gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals typen, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden. Cursisten ontvangen een werkboek. In de bibliotheek wordt les gegeven en er kan thuis geoefend worden.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gratis computercursus van start in bibliotheek Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!