'

Sep 14
DE WOLDEN - De gemeenteraad van De Wolden houdt donderdagavond 16 september 2021 een dialoogbijeenkomst over toekomstgerichte landbouw. De bijeenkomst is een vervolg op de dialoogbijeenkomst van 21 januari jl. Centraal tijdens de avond staat de vraag hoe De Wolden kan bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen in de landbouw. De aanvang is om 20:00 uur.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Dialoogbijeenkomst over toekomstgerichte landbouw"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
ECHTEN – Yoga en Mind-Walk zijn een effectieve methoden om fysiek en mentaal meer in balans te komen en te blijven. Het beoefenen ervan is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of lenigheid.

Ga door met lezen van "Actief ontspannen met Yoga en Mind-Walk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
MEPPEL – Cafetaria Haveltermade is maandagavond feestelijk geopend. Onderneemster Monique Schiphorst nam de zaak in het voorjaar over van Dolf Frenay (65), die na veertig jaar van zijn pensioen gaat genieten. Schiphorst is al vele jaren, eigenaresse van Cafetaria Lunchroom de Koedijk aan het Rembrandtplein.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Cafetaria Haveltermade feestelijk geopend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
ÍJHORST - Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” gaat in het voorjaar van 2022 eindelijk weer op reis. De reis naar Krakau en omgeving in het Zuidoosten van Polen is nu 2 keer uitgesteld wegens corona, maar er wordt nu vanuit gegaan, dat deze reis in 2022 wel doorgaat.

Ga door met lezen van " Natuurreis naar Krakau en omgeving in Polen"

Geplaatst door B S

Tweet This!