'

Sep 15
DE WIJK - Biografisch coach Thirza Hooijsma uit De Wijk organiseert de workshopserie ´Schrijven over je leven', voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze vorm van inzicht krijgen in jezelf en je leven. De data zijn: donderdagochtend 7, 14, 28 oktober en 4, 11, 18 en 25 november van 10.00 tot 12.30 uur. Thirza Hooijsma van ontdekjelevenslijn.nl schept een laagdrempelige, gezellige en veilige sfeer aan de J.L. Nysinghweg 34 in De Wijk.

Ga door met lezen van "Workshopserie 'Schrijven over je leven'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DE WOLDEN - Het college heeft het gladheidbeheersingsplan 2021-2022 vastgesteld. Doel van dit plan is om in de winter de gevolgen van gladheid zoveel mogelijk te beperken. In het plan staat waar wel, niet of in mindere mate wordt gestrooid. Dat is te zien op de bijbehorende strooiroutekaarten.

Ga door met lezen van "Gladheidbeheersingsplan 2021-2022"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
RUINERWOLD - Kom zaterdag 25 september naar museumboerderij De Karstenhoeve en stap 100 jaar terug in de tijd. In en rond de boerderij is weer van alles te beleven. Vandaag komt de dorsmachine en moeten de knechten volop aan de bak. De meiden zijn druk met het inmaken en de was. Boer en vrouw Karsten ontvangen in de pronkkamer een journalist van de Möppeler kraante en verwachten daarna nog een of andere inspecteur, er zijn wat problemen met de boerschoele. De tbc-patiënt ontbreekt het aan niets en krijgt veel aanloop.

Foto's: Petra Hessels

Ga door met lezen van "Boerendrokte bij museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DRENTHE - In Drenthe is meer ruimte voor de opvang van asielzoekers dan in andere provincies. Maar dat mag niet betekenen dat Drenthe naar verhouding ook meer asielzoekers gaat opvangen.

Ga door met lezen van "College over asielopvang"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15

Geplaatst door B S

Tweet This!