'

Sep 16
DE WIJK - De van Vrouwen van Nu afdeling De Wijk heeft gisteravond een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit waren: Grietje Bolling, Geertje van Goor, Marga Ritbergen, Dinie Wink en Mineke Wolting. Allen 25 jaar lid. Mienie Dekker, Klaasje Scheper, Mariet Spijkervet zijn 60 jaar lid. Niet op foto: Roelie Breider (25 jaar lid) en 60 jaar Anneke Westerhuis (60 jaar lid).

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DRENTHE - Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdagmiddag 7 oktober 2021 de tentoonstelling Viva la Frida! – Life and art of Frida Kahlo in het Drents Museum in Assen.

Ga door met lezen van "Koningin Máxima opent tentoonstelling Viva la Frida! in Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
RUINEN - Bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen zijn vrijwilligers onmisbaar. Vrijwillige gastvrouwen en -heren staan aan de balie en ontvangen de bezoekers in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Tuinvrijwilligers onderhouden de tuin rondom het centrum en educatievrijwilligers geven kinderen een onvergetelijke natuurervaring in het Dwingelderveld.
Ga door met lezen van "Informatieavond vrijwilligerswerk in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DE WIJK - De Wijk is een onderneemster rijker, want per 1 september is Ichelle Alberts van start gegaan met haar bedrijf Ichelle Alberts Design. Het ondernemerschap zit de familie Alberts in het bloed, want ook vader Wichard en moeder Ingrid zijn beide ondernemer van beroep. Dus de appel valt in dit geval ook niet ver van de boom.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ichelle Alberts van start als Social Media adviseur"

Geplaatst door B S

Tweet This!