'

Sep 20
DE WIJK - Iris Hofstra uit De Wijk heeft zondag meegedaan aan het NK stoepranden van Jantje Beton in Arnhem, en is daar als derde geëindigd. In totaal 15.000 kinderen hebben meegestreden in de voorrondes. Iris kwam uit namens gemeente De Wolden samen met nog drie andere kinderen.Ga door met lezen van "Iris Hofstra derde bij NK Stoepranden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
RUINEN - Komende zaterdagmiddag 25 september organiseert het bestuur van Speeltuinstichting Ravotti Ruinen een kidsfestijn van 13.00 tot 17.00 uur op het evenemententerrein aan de neuzendijk in Ruinen. Kort gezegd: Lekker buiten spelen voor de kinderen. Springkussens, stormbaan, ranja kabouter, glittertattoo zetten of grote speelblokken zijn zomaar voorbeelden van plezier. Link naar kidsfestijn Ruinen

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
DE WIJK - Afgelopen woensdag vond op het voetbalveld van Wacker het pannenkoekentoernooi plaats voor de kinderen van de kabouters, JO7, JO8 en JO9. Dit maal voor het eerst niet alleen voor de jeugd uit De Wijk en Ijhorst, maar werden ook de spelers van Vitesse uit Koekange uitgenodigd!


Ga door met lezen van "Pannenkoekentoernooi Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
ZUIDWOLDE - Popkoor Just Fun uit Zuidwolde maakt een nieuwe start na corona. “We hebben zo’n anderhalf jaar lang niet kunnen zingen”, zegt voorzitter Johan Hulzebos. “Maar gelukkig kan het weer! En voor iedereen die overweegt om te gaan zingen is dit het moment om te beginnen!”

Ga door met lezen van "Popkoor Just Fun maakt een nieuwe start!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
RUINERWOLD - Na een flinke dosis oefenwedstrijden stond zondag het eerste bekerduel voor Ruinerwold op het programma. Blankenham uit is, zoals bekend, altijd lastig. Met 380 inwoners is Blankenham geen metropool, hoewel het toch de beschikking heeft over een gezellige kantine en een prima sportpark. De inzet van de grasmaaier en roller werden duidelijk gespaard voor de competitie, wat een tactisch sterke keuze was van de gastheren.

Ga door met lezen van "Ruinerwold wint overtuigend eerste bekerduel"

Geplaatst door B S

Tweet This!