'

Sep 22
RUINERWOLD - Na een opwarmer tegen Blankenham stond dinsdagavond het tweede en laatste bekerduel op het programma, thuis tegen Oranje Zwart. De gasten uit Wanneperveen hadden met liefst 15-0 gewonnen van Blankenham, wat Ruinerwold verplichtte om te winnen in eigen huis.

Ga door met lezen van "Ruinerwold is op stoom en wint bekerpoule"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 22
RUINEN - Het was woensdag feest aan de Esweg in Ruinen. Hier vierden Hilbert en Anja Kremer van Goor, samen met hun twee zoons en schoondochter hun diamanten bruiloft. Burgemeester Janny Vlietstra kwam langs op de koffie, en prikte een gebakvorkje mee.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar Kremer van Goor viert diamanten bruiloft"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 22
ZUIDWOLDE - De rebuspuzzel ‘Verhalen over vriendschap’ in de gemeente De Wolden is gewonnen door de deelnemers van Daghuus Zantingehof uit Zuidwolde. Jeanet Drent van Bibliotheek Zuidwolde overhandigde hen de prijs, een heerlijke slagroomtaart van Bakkerij Berghuis.

Foto: Jeanet Drent

Ga door met lezen van "Daghuus Zantingehof winnaar rebuspuzzel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 22
DE WIJK - Zoals een toneelvereniging altijd een generale repetitie heeft voor de uitvoering, had onze voetbalclub Wacker er ook een. Tegen de buren van de voetbalvereniging Balkbrug, die in de competitie in een andere 4e klas spelen.

Ga door met lezen van "Wacker wint overtuigend van Balkbrug "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 22
RUINERWOLD - Het belooft komende zondag 26 september weer een mooie Derby Day te worden in Ruinerwold. Om 10.00 uur staat de derby: VVRuinerwold 2 - Ruinen 2 gepland. En om 14.00 uur VV Ruinerwold 1 - Wacker 1.

Ga door met lezen van "V.V Ruinerwold en V.V Wacker treffen elkaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 22
DRENTHE - Slechts een half procent van de mensen met een beperking of chronische ziekte is politiek actief. Als het aan Zorgbelang Drenthe, VN-ambassadeursnetwerk Drenthe en STERKplaats Assen ligt, komt hier de komende jaren verandering in.

Ga door met lezen van "Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!