'

Sep 24
DE WIJK - IKC De Horst bestaat dit jaar alweer 11 jaar! Vorig jaar wilde de school het tienjarig bestaan groots vieren, maar door corona is dat niet gelukt. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, daarom werd er vrijdag afgetrapt met een feestelijke dag vol activiteiten. Ale kinderen, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en ouders waren daarbij van de partij.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Feestelijke dag met workshops bij IKC de Horst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WOLDEN - Stichting Duofietsen De Wolden heeft een nieuwe website met reserveringssysteem online. Egbert van Dijk, wethouder maatschappelijke participatie, heeft vrijdag de eerste duofiets online gereserveerd. “Wij vinden het belangrijk dat we duofietsen in onze gemeente beschikbaar hebben.

Ga door met lezen van "Nieuw online reserveringssysteem duofietsendewolden.nl"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WIJK - Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021 gestart. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook WGV. De leden van WGV zetten zich dit jaar in voor de aankoop van materialen, en het onderhoud ervan, maar ook voor leuke activiteiten die met de opbrengst gerealiseerd kunnen worden.

WGV gaat loten verkopen voor aankoop materiaken

Ga door met lezen van "WGV gaat loten verkopen voor nieuwe materialen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WIJK/IJHORST - Nee, het kunstwerk in de Reest heet ‘Zeehonden’, maar ze zijn al tot Reesthonden gedoopt door voorbijgangers. Ze trekken de aandacht van wandelaars en fietsers die het riviertje de Reest oversteken tussen de dorpen de Wijk en IJhorst. Menigeen blijft hangen op de leuning van de brug, kijkt naar de luchtbellen, ziet er een opduiken en glimlacht.Ga door met lezen van "Reesthonden tussen de Wijk en IJhorst?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WOLDEN - In de eerste week van september is door veel collectanten in de gemeente De Wolden gecollecteerd voor KWF, het fonds dat zich inzet voor de bestrijding van kanker.


Ga door met lezen van "Goede opbrengst van de collecte voor KWF"

Geplaatst door B S

Tweet This!