'

Sep 26
RUINERWOLD - Wat hebben ze er lang op moeten wachten!! Bestuur, spelers, technische staf en natuurlijk de supporters. Maar daar was ie dan, eindelijk weer de 1e competitiewedstrijd in de 2021/2022 competitie. En nog wel tegen buurman v.v. Ruinerwold. Een echte derby in onze regio!

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Boeiende derby eindigt in een 1-1 gelijkspel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
RUINERWOLD - Zaterdagochtend 25 september trakteerde de malletband van Sempre Sereno de inwoners van Ruinerwold op de warme klanken van de xylofoons en marimba's. En de snelle ritmes van de trommels tijdens een buitenconcertje. Halverwege de morgen werd een cheque overhandigd, met daarop een prachtig bedrag dat met de statiegeldactie bij Coop Koetsier is binnengebracht. 'Daar wordt een mooie bestemming voor gezocht' aldus het bestuur.


Ga door met lezen van "Malletband Sempre Sereno vermaakt winkelend publiek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
DRENTHE - Oktober is traditioneel de Maand van de Geschiedenis en in dat kader organiseert het Drents Archief ook dit jaar weer het Festival van de Drentse Geschiedenis.

Ga door met lezen van "Drents Archief organiseert Festival van de Drentse Geschiedenis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
DE WIJK - Wij willen u mededelen dat de bingo weer gaat starten op woensdag 6 oktober om 14.00 uur. In verband met de gestegen kosten, gaan wij in plaats van drie rondes per keer, de bingo twee keer per ronde doen. De kosten blijven €3,50 per persoon. Houdt u er rekening mee dat de consumpties verhoogd zijn. Wij kijken er weer naar uit en hopen op een grote opkomst! Neem vrienden en bekende mee voor een gezellige middag.

Ga door met lezen van "Bingo en Koersbal in Havezate"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
ECHTEN - In Echten hebben ze weer een prachtige route van ongeveer 10 kilometer in en rondom Echten uitgezet voor de vriendinnenwandeling op 6 oktober. De RIVM maatregelingen zijn van kracht, inschrijving en betaling vinden buiten plaats. Van alle deelnemers is naam en telefoonnummer gewenst vanwege voorschrift gemeente en RIVM

Ga door met lezen van "Vriendinnenwandeling 6 oktober"

Geplaatst door B S

Tweet This!