'

Sep 27
DE WIJK - De Historische Vereniging de Wijk-Koekange doet mee met de Rabo Clubsupport. Leden van de Rabo kunnen stemmen van 4 oktober tot 25 oktober 2021 op een goed doel.

Ga door met lezen van "Historische Vereniging de Wijk-Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
WEERWILLE - Het college wil volgend jaar een fietspad aanleggen langs de Weerwilleweg in Koekange. Daarvoor vraagt de gemeente subsidie aan de provincie.

Wethouder Hilda Mulder bij de opening van het fietspad in Ruinerwold. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Plan fietspad Weerwilleweg Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
DE WOLDEN - Het college geeft het project ‘Eursinge veilig’ een bijdrage van 40.000 euro vanuit het subsidieprogramma Initiatiefrijk De Wolden.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Subsidie voor ‘Eursinge veilig’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
ZUIDWOLDE - In het kader van Oktober Kindermaand kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar bij muziekvereniging Woudklank in Zuidwolde gratis meedoen met een workshop ‘creatief met muziek’. Zelf een instrument maken, erop leren spelen een meespelen in een echt orkest, dat kan op zaterdag 9 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Het Groene Hart, Schoolbrink 1 in Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Woudklank organiseert creatieve muziekworkshop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
DE WOLDEN - In de Week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober vinden er door het hele land veel speciale activiteiten plaats om extra aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid. Ook in De Wolden organiseren diverse organisaties activiteiten om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Ga door met lezen van "De Wolden organiseert activiteiten tijdens Week tegen Eenzaamheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
DE WIJK - De collecteweek zit er weer op! Er werd volop gedoneerd, zowel cash als via de QR-code. De totale opbrengst in de collectebussen is € 1094,22 deze is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Heel erg bedankt voor uw fantastische inzet! Els Frans en Inez Westerd. Onze collecteweek is dan van 11 tot en met 17 september 2022. Ps. Wil je collectant worden, laat het weten via emailadres iwesterd@home.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!