'

Sep 29
DE WIJK - Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank een deel van haar winst in lokale clubs en verenigingen. L.T.V. Voorwijk uit de Wijk doet dit jaar mee. Van 4 tot 25 oktober kunnen leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland weer stemmen op een vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Elke uitgebrachte stem levert de vereniging een geldbedrag op. Alle leden van de Rabobank ontvangen automatisch een code om te kunnen stemmen.

Ga door met lezen van "Rabo ClubSupport - Steun LTV Voorwijk!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
DRENTHE - Drenthe biedt in oktober meer dan 280 gratis activiteiten voor kinderen. Onder de titel Oktober Kindermaand kunnen kinderen tot 13 jaar deelnemen aan culturele workshops, speurtochten, rondleidingen en activiteiten in de natuur en bibliotheken.

Ga door met lezen van "Jubileumeditie Oktober Kindermaand De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
REGIO - Op maandag 4 oktober wordt de Algemene Ledenvergadering 2021, van Natuurbeschermingsvereniging ‘IJhorst-Staphorst e.o.’, gehouden in zaal Spoorzicht te Staphorst. Leden en niet-leden, allen zijn van harte welkom. Aanvang is om 20.00. Aanmelden is noodzakelijk, en kan via aanmelden@nbvijs.nl of telefonisch via 0522-443376.

Foto: L. van Elp.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
DRENTHE - Vrijdag 8 oktober begint Stichting De Literaire Hemel aan haar 20ste seizoen. Na een jaar schrijvers noodgedwongen alleen online te hebben geïnterviewd doen Joep van Ruiten en Annette Timmer dit nu weer voor publiek in café De Amer in Amen.

Ga door met lezen van "De Literaire Hemel terug in Amen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
IJHORST - Op zaterdag 2 oktober is de laatste IJhorster maandmarkt van 2021. Ook dit keer wordt de markt bezet met vele particulieren die hun goederen en spulletjes van zolder en schuur voor kleine prijsjes zullen verkopen.


Ga door met lezen van "Laatste IJhorster maandmarkt "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
DE WOLDEN - Het college stelt de raad voor om nieuwe regels over gevaarlijke honden op te nemen in de Algemene plaatselijke verordening.

Ga door met lezen van "Regels gevaarlijke honden in Apv"

Geplaatst door B S

Tweet This!