'

Sep 30
REGIO - Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank een deel van haar winst in lokale clubs en verenigingen. Imkersvereniging De Wijk en omstreken doet dit jaar ook mee. Doelstelling van de imkersvereniging uit De Wijk, IJhorst en Ruinerwold is om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de biodiversiteit.


Ga door met lezen van " Draag bij aan de biodiversiteit in uw omgeving"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
MEPPEL - In de wijk Berggierslanden in Meppel is vanmorgen een AED geïnstalleerd. Het geld hiervoor werd in een week tijd bijeengebracht door de bewoners.

Installateur Twan ten Heuvel met de initiatiefnemers. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bewoners zamelen geld in voor AED"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
DE WOLDEN - Het college vraagt de gemeenteraad om de extra door het Rijk beschikbaar gestelde middelen Jeugdhulp deels in te zetten voor onder andere het oplossen van forse knelpunten, ontstaan mede als gevolg van Corona.

Ga door met lezen van "Inzet middelen Jeugdhulp 2022"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
RUINERWOLD - Erwin Piepot is vandaag 50 jaar geworden. Daarom is er feest aan Dijkhuizen 34. Waar veel te zien is. Zo hangen er drie spandoeken. In het dorp is Erwin, betrokken en een graag geziene gast. Van harte gefeliciteerd.Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
DE WIJK - Kleinschalige Kinderopvang Het Uilenbos in De Wijk bestaat vijf jaar. Voor eigenaresse Arinda Wolting is de tijd letterlijk voorbijgevlogen. ‘Het was altijd een droom om een eigen kinderopvang te beginnen, en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad!’.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kinderopvang Het Uilenbos viert eerste lustrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
DRENTHE - Het Drents Museum organiseert tijdens de tentoonstelling Viva la Frida! een serie Te Gast-lezingen. Op zaterdag 9 oktober, in het eerste weekend van de tentoonstelling, zijn de Frida Kahlo-experts Circe Henestrosa en Gannit Ankori te gast in ons museum.

Ga door met lezen van "Te Gast-lezingen in Drents Museum bij Viva la Frida! "

Geplaatst door B S

Tweet This!