'

Okt 4
RUINERWOLD - Tijdens de kiekiesdagen ligt een deel van ons archief uitgestald en kan iedereen zelf snuffelen in alle beschikbare informatie. Deze informatie bestaat met name uit de fotoboeken van de diverse straten, de scholen, de verenigingen, knipsel-mappen, familieberichten, etc. Onze in eigen beheer uitgegeven boeken kunnen ingezien en aangeschaft worden (voor zover deze nog beschikbaar zijn). Verder draait er een dia-presentatie en kunt u foto’s bekijken op onze beeldbank.


Ga door met lezen van "Kiekiesdagen Stichting Historie van Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
DE WIJK - De eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2021/2022 (waarvan wij hopen dat het niet tussentijds onderbroken wordt) werd onder constant neerdalende regen gespeeld tegen de v.v. Donkerbroek uit Friesland.Ga door met lezen van "Wacker wint thuis van Donkerbroek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
RUINERWOLD - Na het gelijke spel in De Woldenderby tegen Wacker mocht Ruinerwold afreizen naar Steenwijker Boys, dat een week eerder met 4-2 verloor van Havelte. Op sportpark De Koperberg werd om 14.00 uur op het kunstgrasveld - beter gezegd een kiezelharde combinatie van platgewalst plastic en rubber - afgetrapt.

Ga door met lezen van "Ruinerwold verliest in Steenwijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!