'

Okt 8
ZUIDWOLDE - Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe het werkt, is er Klik & Tik. Klik & Tik is een computercursus waar beginners in kleine groepen geleerd wordt gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals typen, emailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden.


Ga door met lezen van "Gratis computercursus in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
REGIO - Op 1 januari 2021 bedroeg de gemiddelde WOZ-waarde van een woning 290 duizend euro. Dat is 7 procent meer dan een jaar eerder en de hoogste waarde ooit.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gemiddelde WOZ-waarde van woningen in 2021 7 procent hoger"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
ZUIDWOLDE - Het college keert 88.801 euro uit aan zwembad De Waterlelie in Zuidwolde ter compensatie van het exploitatietekort over 2020. Het geld is afkomstig van het Rijk. De overheid heeft in totaal 100 miljoen euro uitgetrokken voor ijsbanen en zwembaden in Nederland die vorig jaar door de coronamaatregelen maar zeer beperkt of helemaal niet open konden.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
Iedereen doet mee en doet ertoe

DRENTHE - Vanaf maandag 11 oktober 2021 is er in Regenboogprovincie Drenthe weer een week lang volop aandacht voor de acceptatie van seksuele diversiteit tijdens de Regenboogweek. Jezelf kunnen zijn en je veilig voelen bij hoe en wie je bent, dat is voor iedereen belangrijk.

Ga door met lezen van "Regenboogweek 2021 in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
RUINERWOLD - Vanuit ons magazijn in Ruinerwold leveren we op een snelle en zorgvuldige wijze koffie aan klanten in heel Nederland. Wil jij, op flexibel in te delen werktijden, helpen om onze klanten van de beste koffie te voorzien? Stuur dan een mail naar andre.hessels@koffievoordeel.nl of app/bel naar 06-55302223 voor meer informatie.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
REGIO - Na een halverwege vanwege corona afgelaste Ateliers in Bedrijf in 2020 gaan we met onze groep kunstenaars in het Reestdal vol goede moed op herhaling in 2021. In de weekenden van 8, 9 en 10 oktober en 15, 16 en 17 oktober bent u van harte welkom van 11.00 tot 17.00 uur. Let op: locatie De Schuur is op zondag gesloten. Kijk voor meer informatie, de folder en een routekaart op www.ateliersinbedrijf.nl.


Ga door met lezen van "Ateliers in Bedrijf gaat op herhaling"

Geplaatst door B S

Tweet This!