'

Okt 12
REGIO - Heb jij ook zo genoten van de natuur tijdens de lockdown? Op zaterdag 6 november is het mogelijk om iets terug te doen voor de natuur bij jou in de buurt tijdens de jaarlijkse Natuurwerkdag.

Ga door met lezen van "Natuurwerkdag 2021: Samen iets terug doen voor de natuur "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
REGIO – In de leskeuken van Drenthe College Meppel werd maandag 11 oktober tussen zeven studenten van Drenthe College Assen, Emmen en Meppel gestreden om een ticket voor de kwalificatiewedstrijd van Skills Heroes; de vakwedstrijden voor mbo. Jan Kloosterman, derdejaarsstudent Zelfstandig Werkend Kok in Emmen, ging er met de winst vandoor.

Ga door met lezen van "Jan Kloosterman Drenthe College gaat naar kwalificatiewedstrijd Skills Heroes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
RUINERWOLD - Op dinsdag 23 november organiseert Veilig Verkeer, de afdeling De Wolden in samenwerking met de afdeling Westerveld wederom een verkeers-opfriscursus/training voor verkeersdeelnemers.
Dit is een leuke/leerzame dag voor personen van 60 jaar en ouder om hun rijvaardigheid te testen. Dit gebeurt onder begeleiding van erkende rijinstructeurs in de auto van de deelnemers. De dag bestaat verder uit een theorie sessie, reactietest, ogentest en een gehoortest. De locatie is Buddingehof, Dijkhuizen 66 te Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Verkeers-opfriscursus Veilig Verkeer"

Geplaatst door B S

Tweet This!