'

Okt 14
KOEKANGE - Gemeente De Wolden voert momenteel diverse werkzaamheden uit om de verkeersveiligheid te verbeteren. Voor de maatregelen is subsidie ontvangen van de provincie.

Ga door met lezen van "Stremming Koekangerveldweg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
ZUIDWOLDE - Het college maakt het Algemeen Materieel Controleplan Jeugdwet De Wolden 2021 openbaar. Dat is een wettelijke verplichting. Een dergelijk plan is nodig voor het uitvoeren van controles en fraudeonderzoeken.

Ga door met lezen van "Controleplan Jeugdwet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
RUINEN - Op de jaarvergadering van de Bijenhoudersvereniging Ruinen e.o op vrijdagavond 22 oktober worden zeven leden leden gehuldigd, die samen 250 jaar imker ervaring meebrengen.

Ga door met lezen van "Leden Bijenhoudersvereniging gehuldigd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
Warm wonen met een betaalbare energierekening

DRENTHE - De snel oplopende gasprijzen zijn voor veel huishoudens reden om zich te oriënteren op energiebesparende maatregelen of aardgasvrij wonen.

Ga door met lezen van "Binnenkijken bij Drentse woningen tijdens de Duurzame Huizen Route"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
DE WIJK - Afgelopen zondag voor de wedstrijd van Wacker 1 tegen Lemmer 1 is er door zowel spelers als club afscheid genomen van Jacques Smits als verzorger van Wacker. Jacques is na zijn actieve voetbal carrière een tijdje trainer geweest van de tweede selectie van v.v. Wacker.Ga door met lezen van "Afscheid van verzorger Jacques Smits "

Geplaatst door B S

Tweet This!