'

Nov 8
REGIO - Zondagmorgen 14 november vindt er weer een uniek optreden plaats in café restaurant Frederikshaven aan de Rijksweg in Uffelte. Dan geeft het Mannenkoor Uffelte, samen met harpiste Maaike Bosscher uit Uffelte, een koffieconcert.

Ga door met lezen van "Vriendenconcert Mannenkoor Uffelte"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
REGIO – Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding? Kom dan op woensdag 10 of donderdag 11 november naar het Open Huis – Ontdek DC! van Drenthe College. Belangstellenden zijn tussen 16.00 en 20.00 uur van harte welkom om de schoolgebouwen in Assen, Emmen of Meppel te bezoeken en voorlichtingen van opleidingsrichtingen bij te wonen.

Ga door met lezen van "Drenthe College organiseert Open Huis 10 en 11 november"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
Voor de Blanken in Ruinen

RUINEN - Graag attenderen wij u als inwoner/ondernemer van Ruinen op de inloopavond aanstaande maandag 8 november. Dit is een inloopavond over de uitbreiding van bedrijventerrein Voor de Blanken.

Ga door met lezen van "Inloopbijeenkomst uitbreidingsplannen bedrijventerrein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
ZUIDWOLDE - Ontmoetingscentrum De Boerhoorn is zondagmiddag 21 november het podium voor verhalenvertellers en muzikanten. Met boeiende verhalen van en over eigen bodem en muziek van plaatselijke muzikanten wil de organisatie bezoekers een gezellige middag bezorgen. De artiesten treden op in verschillende zalen om 14.15, 15.00, 15.45 en 16.30 uur.Ga door met lezen van "De Boerhoorn pakt uit met festival-middag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
DE WIJK - Dan ben je bij ons aan het juiste adres en van harte welkom om met ons mee te komen doen. We zouden het super vinden om ons bestaande team uit te breiden zodat we elke week met een mooi aantal kunnen trainen en volgend jaar misschien aan de 7x7 competitie mee kunnen doen.

Ga door met lezen van "Dames lijkt het je leuk om (weer) te gaan voetballen?"

Geplaatst door B S

Tweet This!