'

Nov 9
DRENTHE - De provincie Drenthe daagt alle Drenten uit om tussen van november tot 28 februari 2022 mee te doen aan de #ijsberenchallenge: trek zo veel mogelijk truien aan over elkaar heen, maak hier een filmpje of foto van en deel deze via Instagram, TikTok of Facebook met #ijsberenchallenge en tag @gewoonzodrenthe. Iedere Drent die meedoet maakt kans op een VIP-weekend voor vier personen bij Wildlands.

Ga door met lezen van "Doe mee met de ijsberenchallenge"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
RUINERWOLD - De toneelspelers van UDI kunnen terugkijken op twee geslaagde voorstellingen! De rederijkerskamer mocht afgelopen zaterdag zo’n 230 toneelliefhebbers bij dorpshuis De Buddingehof verwelkomen. Het blijspel ‘Opa in de kreukels’ wordt zaterdag 13 november nog één keer ten tonele gebracht. Iedereen is van harte welkom op Dijkhuizen 66 in Ruinerwold. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij het dorpshuis en Hair & Beauty van den Berg.

Ga door met lezen van "UDI speelt nogmaals ‘Opa in de kreukels’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
IJHORST - Op maandagavond 15 november houdt de Natuurbeschermingsvereniging 'IJhorst-Staphorst e.o.' een contactavond met als thema: “De wolf; kans voor de natuur of bedreiging voor het vee?”

Foto: Natuurmonumenten

Ga door met lezen van "Lezing over 'De Wolf'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
DE WIJK - Ga je mee wandelen op zaterdag 13 november? We hebben twee mooie routes gemaakt; je kunt kiezen tussen 15 en 30 kilometer. Met deze wandeling zamelen we geld in voor Kika.Ga door met lezen van "Sportschool Atlas Sport wandelt voor KiKa"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
HOOGEVEEN - Op dinsdag 16 november vindt van 15.30 tot 18.00 uur de online beursvloer ‘Delen werkt’ plaats. Theater de Tamboer heeft hun ruimte en techniek voor deze editie aangeboden.

Ga door met lezen van "Online Beursvloer voor maatschappelijk betrokken ondernemers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
RUINERWOLD - Jan des Bouvrie groeide op in een ondernemersgezin als enig kind. Zijn ouders hadden een meubelzaak. Van vaderskant stamt hij uit een geslacht van ambachtslieden, stammende van Charles des Bouvrie, die in de 17e eeuw uit Wattrelos naar het noorden kwam (bron: Wikipedia).

Ga door met lezen van "Ruinerwold en Havelte in Derde Helft aan elkaar gewaagd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
DE WIJK - Beste mensen, De Bingo in het Dorpshuis te De Wijk, is opgeheven. Wij waren op 6 oktober weer gestart en was de opkomst erg laag: zes personen. Afgelopen woensdag 3 november, waren er zeven personen. Er is toen besloten per direct te stoppen met de Bingo in Het Dorpshuis.

Ga door met lezen van "Geen Bingo meer"

Geplaatst door B S

Tweet This!