'

Nov 15
DE WIJK - De Julianaweg in De Wijk is vanaf vandaag tijdelijk gestremd. Ter hoogte van verzorgingstehuis Dunninge wordt een drempel aangelegdFoto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Julianaweg in De Wijk tijdelijk gestremd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DE WOLDEN - Het is echt herfst, en dat zie je nu de meeste bomen hun bladeren laten vallen. Voor de gemeente is dit het moment om op verschillende plekken in de dorpen bladkorven neer te zetten. Vanaf heden kunt u de bladeren weer in de korven gooien.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bladkorven weer geplaatst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
ZUIDWOLDE - Op de late vrijdagavond voor het concert op 13 november moest de organisatie, door de aangescherpte coronamaatregelen, in allerijl het programma 4 uur vervroegen naar de zaterdagmiddag. Het leek het publiek niet te deren. In een goed gevulde zaal in de sporthal in Zuidwolde traden na een officiële opening door wethouder Hilda Mulder alle orkesten en slagwerkgroepen van muziekvereniging Woudklank op.

Foto: Hilchien-Leenheer

Ga door met lezen van "Met concert gaat Woudklank jubileumjaar in"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
RUINERWOLD - Karin Brouwer is door de Algemene Ledenvergadering van het CDA De Wolden gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Ga door met lezen van "Karin Brouwer lijsttrekker CDA De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
REGIO - In verband met de nieuwe corona afspraken en regels moet de werkgroep Jeugd ‘Weer of geen Weer’ helaas de foto puzzeltocht van zaterdag 20 november annuleren. Het is de bedoeling om de puzzeltocht in de nabije toekomst opnieuw in het programma op te nemen.

Geplaatst door B S

Tweet This!