'

Nov 16
Hoe inclusief is jouw club?

DE WOLDEN - Helaas voelt niet iedereen zich welkom in de sport. Alleen zijn sportaanbieders zich hier vaak niet van bewust.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wees welkom in de sport"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
BERGHUIZEN - De kerstmarkt in Berghuizen op 11 december gaat niet door, i.v.m. hoge corona risico. Dit schuift op naar 9 april 2022. De organisatie hoopt dan een mooie Paasmarkt te kunnen organiseren achter de kerk van Berghuizen van 16.00 - 19.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
REGIO - Op zaterdag 20 november komt Sinterklaas aan in Zuidwolde, Veeningen en Linde. Samen met zijn Pieten zal Sinterklaas de dorpen bij langsgaan. De intocht heeft vanwege de corona maatregelen een iets andere invulling, maar bezoekers zijn welkom.


Ga door met lezen van "Sinterklaas komt naar Zuidwolde, Veeningen en Linde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
RUINERWOLD - Van de Rabobank ClubSupport heeft heeft de Ijsclub Ruinerwold een fantastisch bedrag in ontvangst mogen nemen. Hiermee kunnen ze het doel, het aanschaffen van een laptop voor de ledenadministratie, zeker realiseren! Ze bedanken hiervoor de Rabobank en iedereen die op ze gestemd heeft. Of zoals ze zelf zeggen: 'Laat de vorst maar komen, wij zij er klaar voor! Heeft u de schaatsen al uit het vet gehaald'.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
ECHTEN - Al enige dagen zijn er borden, bij het begin van het fietspad vanuit Echten bekeken, geplaatst. Hier wordt kenbaar gemaakt dat er werkzaamheden gaan plaatsvinden.

Ga door met lezen van "Werkzaamheden tbv een veiligere oversteek fietspad Echten-Ruinen."

Geplaatst door B S

Tweet This!