'

Nov 19
DE WIJK - De Sint en zijn pieten komen dit jaar weer naar De Wijk. Op zaterdag 20 november toert Sint van 12.30 tot 14.00 uur door alle straten in De Wijk. Sta je in de tuin of achter het raam, zwaai dan even naar hem. En als je een mooie kleurplaat heb gemaakt hang deze dan ook even achter het raam. Verder is nog een speurtocht op 'zoek naar de Pieten' in het dorp. Tussen 13.45 en 14.15 uur kan je een formulier ophalen bij de Coop of bij het Dorphuis in De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
REGIO - In week 45 (8 tot en met 14 november 2021) overleden ruim 3 750 mensen. Dat zijn er bijna 850 meer dan verwacht, er is oversterfte. De sterfte is verhoogd onder alle leeftijden en zowel onder Wlz-zorggebruikers als onder de overige bevolking. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "In week 45 overleden bijna 850 mensen meer dan verwacht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
RUINERWOLD - Voor je het weet staan de kerstdagen weer voor de deur. Daarom is Kringloop De Wolden al gestart met de verkoop van kerstartikelen. Dat betekend volop gezelligheid in de winkel.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Volop kerstspullen te koop bij Kringloop De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WIJK - Het is inbrekersgilde is weer actief in deze donkere dagen. Aan de Parkweg en Beatrixweg in De Wijk zijn meerder pogingen tot inbraak geweest. Daarnaast is er afgelopen woensdagavond een melding binnen gekomen over een persoon die een meisje heeft lastig gevallen. De persoonsomschrijving voldoet exact aan de man die twee geleden ook is gesignaleerd in de buurt. De politie doet onderzoek. Heeft u zelf iets gezien, of weet u meer neem dan ook contact op met de politie.

Geplaatst door B S

Tweet This!