'

Jun 30
DE WIJK - In de week van 20 tot en met 25 juni haalden 40 collectanten voor de Maag Lever Darm Stichting maar liefst € 1.710,93 op in De Wijk.

De collectanten in De Wijk, werden vorig jaar in het zonnetje gezet. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Mooie opbrengst voor Maag Lever Darm Stichting"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden heeft in een brief over het stikstofbeleid aan de provincie Drenthe haar zorgen geuit over de gevolgen van deze aanpak voor de leefbaarheid van het platteland in brede zin en voor de landbouwsector in het bijzonder.

Staan er in 2040 nog koeien in de wei of staan daar inmiddels huizen?

Ga door met lezen van "Brief van gemeente De Wolden aan de provincie over stikstofbeleid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 29
DRENTHE - Op zaterdag 9 juli organiseert het Drents Museum een Armeense dag. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er in het museum en buiten op de Brink verschillende activiteiten voor families met kinderen rond de Armeense cultuur.

Ga door met lezen van "Armeense dag vol activiteiten in Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 29
ZUIDWOLDE - Op vrijdag 1 juli kunnen liefhebbers in ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde meedoen aan een zomer-bingo. Een gezellige avond om bovendien kans te maken op mooie prijzen.Ga door met lezen van "Bingo in De Boerhoorn "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 29
RUINERWOLD - Op zaterdag 2 juli van 11.00 tot 16.00 is er een Garden Fair in de tuin van Hairprofessionals. Er zijn deze dag leuke stands aanwezig met o.a dameskleding, sieraden, parfums, oriflame, babykleding, was parfums en nog veel meer. Adres: Dijkhuizen 90 Ruinerwold. Gratis entree.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
IJHORST - Zaterdag 2 juli zal IJhorst wederom weer in het teken staan van de maandelijkse IJhorster markt. Elke 1e zaterdag van de maand is er van 8.00-13.00 uur een sfeervolle vlomarkt met brocante, curiosa en antiek, aangevuld met nieuwe goederen op marktkramen en grondplaatsen.


Ga door met lezen van "Zomerse IJhorster maandmarkt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
OOSTEINDE - Op 24, 25 en 26 juni 2022 was voor de 70ste keer het Zomerfeest in Oosteinde. Dit jaar was het feest omgedoopt in het thema Flower Power.

Ga door met lezen van "Zomerfeest Oosteinde: Flower Power doorslaand succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25
RUINERWOLD - Het draaiboek voor Oldtimerdag Ruinerwold is weer afgestoft en uit de kast gehaald. Door covid-19 kon het evenement de afgelopen jaren niet doorgaan. De laatste editie dateert van 2019. Maar het bestuur heeft er alle vertrouwen in, dat het dit keer wel door kan gaan. Op zaterdag 20 augustus moet de 28e editie plaatsvinden.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Oldtimerdag Ruinerwold is klaar voor invasie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25
ANSEN - Het was zaterdag feest in Woonzorgcentrum Sanniek in Ansen. Waar Mevrouw Veen – Kuik honderd kaarsjes mocht uitblazen. De jarige jet genoot volop van alle aandacht, kaarten, bloemen en felicitaties. Uiteraard was er koffie met gebak.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Hennie Veen – Kuik viert 100e verjaardag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25
DRENTHE - Zomerzinnen wordt 1, 2 en 3 juli gepresenteerd in ‘Heideway’(Fletcher Hotel- Restaurant De Zeegser Duinen), Schipborgerweg 8 in Zeegse. De speelplek is alleen toegankelijk via het naast en oostelijk van het hotel gelegen natuurgebied. Dus niet via de hoofdingang. Volg de borden.

Ga door met lezen van "Nieuwe locatie Zomerzinnen op FestiValderAa"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 24
RUINERWOLD - Op maandag 27 juni 2022 wordt de Reinders Wielersport MTB-Streetrace in Ruinerwold weer georganiseerd. Het betreft de vierde wedstrijd in de Streetrace-competitie Noordoost-Nederland.

wielerronde-2016-7aGa door met lezen van "Reinders Wielersport MTB-Streetrace"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 24
REGIO - FrieslandCampina bestaat ruim 150 jaar en geeft hier op vrijdag 24 juni extra aandacht aan. Op deze dag gaan ruim 2500 melkveehouders en medewerkers in meer dan 70 steden en dorpen langs de deuren om zoveel mogelijk Nederlanders te trakteren op de nieuwe Campina yoghurt.

Ga door met lezen van "Campina melkveehouders en personeel vieren met trots 150-jarig bestaan "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 24
OOSTEINDE - Op 24, 25 en 26 juni 2022 organiseert Buurtvereniging Oosteinde voor de 70e keer het Zomerfeest in Oosteinde. Dit jaar geheel in Flower Power thema. Van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni is er een afwisselend programma voor jong en oud.


Ga door met lezen van "Flower Power op Zomerfeest Oosteinde!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 23
BERGHUIZEN - Op zondag 26 juni is er weer een laagdrempelige 'Kerk zonder Drempelviering' in de kerk in Berghuizen. Het thema is ditmaal Ga maar op weg'. Als je voor een nieuwe levensfase staat is het soms de vraag hoe alles zal uitpakken.

Ga door met lezen van "Ga maar op weg naar Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 23
ECHTEN - Door wat verschuivingen binnen de activiteiten commissie 'de Olde Karke’ hebben we helaas onze planning aan moeten passen. Na de zomer zullen we de nieuwe planning presenteren. Lijkt je het leuk om mee te denken aan het maken van de planning en te helpen bij het organiseren van de activiteiten? Laat het weten! We hebben nog een plekje vrij.

Ga door met lezen van "Jeu de Boules avond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 23
REGIO - Het consumentenvertrouwen is in juni gedaald naar het laagste niveau ooit. In deze maand kwam het vertrouwen uit op -50, tegen -47 in mei. Het oordeel over het economisch klimaat veranderde weinig, maar de koopbereidheid daalde.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Consumentenvertrouwen in juni op laagste niveau ooit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 22
REGIO - Bestaande koopwoningen waren in mei 18,8 procent duurder dan een jaar eerder. In april kwam de prijsstijging uit op 19,7 procent. Dit blijkt uit onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Koopwoningen in mei 18,8 procent duurder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
RUINERWOLD - Na twee jaar kan bij De Karstenhoeve weer Midzomeravond worden “gevierd”, en dat kan natuurlijk niet zonder een optreden van Harm en Roelof.

KHR-H+R-16-fotokrant1

Ga door met lezen van "Harm en Roelof bij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 25 juni organiseert de Hervormde Gemeente in Zuidwolde de jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar vindt het traditionele evenement voor de 49e keer plaats. De locatie is het Kerkplein in Zuidwolde. Er is vrij toegang tussen 10.00 en 14.00 uur.

Ga door met lezen van "Traditionele rommelmarkt in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 20
DE WOLDEN - De collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting gaat van start op maandag 20 juni. Tijdens de collecteweek gaan 14.000 mensen de straat op om te collecteren voor meer onderzoek naar- en betere voorlichting over spijsverteringsaandoeningen.

Ga door met lezen van "Collecteweek Maag Lever Darm Stichting gaat van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 4, totaal 74 artikelen)