'

Jul 15
DE WIJK - Zaterdag 9 en 10 juli was het jeugdweekend van Apollo (o.a slapen in de brede school) Het weekend werd zondagmiddag afgesloten met een Cupcake concert – een idee van het jeugdorkest. Vele bezoekers kwamen luisteren naar verschillende muziek stukken van het opstap- en jeugdorkest. Daarnaast was er een saxofoon verassing. De blokfluiters sloten het seizoen muzikaal af. En natuurlijk waren er heel veel lekkere cupcakes.

Foto: R. Kolk

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
REGIO - In 2021 werd 8,8 miljard kilogram aan huishoudelijk afval ingezameld door gemeenten, ongeveer 506 kilogram per inwoner. In 2020 was dit nog 9,1 miljard kilogram (523 kilogram per inwoner).

Ga door met lezen van "Minder huishoudelijk afval in 2021"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
REGIO - Op zaterdag 16 en zondag 17 juli openen de negen deelnemers aan de Open Ateliers Dwingeloo van 13.00 – 17.00 uur weer hun deuren voor u.

Ga door met lezen van "Bijzonder jaar voor de OAD : drie maal negen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
RUINERWOLD - Donderdagmorgen was het een heel speciaal feest op de Arendsvleugel. Meester Cees nam afscheid na 45 jaar lesgeven in het basisonderwijs. Het onthaal was groots. De collega's van Cees hadden er van alles aan gedaan om er voor Cees een onvergetelijke dag van te maken. Meester Cees neemt dan wel afscheid, maar hij komt terug in Ruinerwold, maar dan in een andere functie. 

Geplaatst door B S

Tweet This!