'

Aug 22
DE WIJK - Het Streetracen is een relatief nieuwe tak van het beoefenen van de wielersport en wordt meer en meer populair! Met een mountainbike op een uitgezet parcours met hindernissen, bochten en stukken onverharde ondergrond. Om maar zo behendig mogelijk uiteindelijk aan de finish te komen waarbij voor velen het meedoen belangrijker is dan het winnen!

wielerronde-2016-7aGa door met lezen van "Streetrace De Wijk "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 22
DE WIJK - Alle ingrediƫnten voor een waar theater spektakelstuk zijn aanwezig bij de voorstelling over Mina Koes. Een sfeervolle en prachtig uitgelichte locatie aan de oever van de Egge nabij het Zwarte Gat. Een geweldige cast en crew, topmuzikanten en stuk dat van begin tot eind blijft boeien. En als dan het weer ook nog mee werkt, dan is het plaatje compleet. Zondag was het vierde keer dat het stuk werd opgevoerd. Alle zeven voorstellingen, met elke avond vierhonderd bezoekers zijn geheel uitverkocht.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Mina Koes is een waar theater spektakelstuk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 22
DE WIJK - Na een mooie, tropische zomer, is het bijna weer zover. Wij hopen dat u de afgelopen maanden goed bent doorgekomen en nu weer uitkijkt naar het Koersbal!



Ga door met lezen van "Koersbal begint weer"

Geplaatst door B S

Tweet This!