'

Sep 30
DE WOLDEN - Een uniek project in Gemeente De Wolden! Na de gezamenlijke uitrol van glasvezel, slaan de inwoners nu de handen ineen om de éérste aardgasvrije gemeente van Nederland te worden.

Archieffoto: Het verwijderen van de gasmeter van het gemeentehuis op 6 september 2021.

Ga door met lezen van "Heel De Wolden Groen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
REGIO - Oktober Kindermaand is weer begonnen en Circus Okidoki geeft in het kader van deze maand een voorstelling op 9 oktober. In eigen ruimte gaat Circus Okidoki de voorstelling ‘Open Up’ spelen.


Ga door met lezen van "Circus Okidoki doet mee aan Oktober Kindermaand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
ZUIDWOLDE - In het kader van Oktober Kindermaand kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar naar een Play-In bij muziekvereniging Woudklank in Zuidwolde. In een creatieve workshop zien en horen de deelnemers hoe het eraan toegaat bij een echt orkest.

Ga door met lezen van "Woudklank houdt Play-In tijdens Oktober Kindermaand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
STAPHORST - Op donderdagmiddag 20 oktober is er een leuke combi van een smakelijke high tea met het maken van een herfststuk. Kosten zijn € 10,00 per persoon.

Ga door met lezen van "High Tea en herfststuk maken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
RUINEN - Tijdens een de sobere herdenking op zondag 2 oktober om 14.00 uur bij het Joods monument bij de Mariakerk in Ruinen aan de Brink 11, staan inwoners en burgemeester Inge C.J. Nieuwenhuizen stil bij de grootste razzia van Nederland tachtig jaar geleden. 1

Ga door met lezen van "Herdenking bij Joods monument"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
Gekozen op jaarvergadering van de Belangenvereniging op 21 april 2022

DE WIJK - Voornaamste agendapunt op de wegens Corona maatregelen in november 2021 uitgestelde jaarvergadering was het aftreden van het voltallige bestuur.

Archieffoto: jaarvergadering belangenvereniging

Ga door met lezen van "Nieuw bestuur belangenvereniging De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
STAPHORST - Zaterdag 8 oktober vanaf 10.00 tot en met 16.00 uur is iedereen welkom aan de Wethouder Wassebaliestraat 10 te Staphorst. Op deze dag krijgt u een kijkje in onze fabriek en kantoorcomplex.

Ga door met lezen van "Duntep houdt open huis "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
DE WIJK - Na 2 jaar Wiekers Ruumt Op bij je eigen huis op de oprit zal het dit jaar anders zijn. We verplaatsen alles naar het evenementen terrein. Waarom zul je dan denken? Nou er bleken toch wel straten in de Wijk waar het niet zo druk was. En om iedereen een kans te geven hebben we dit jaar hier voor gekozen.Ga door met lezen van "Wiekers Ruumt Op in een nieuw jasje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
Tentoonstellingsprijs 2022 met In de ban van de Ararat

DRENTHE - De tentoonstelling In de ban van de Ararat – Schatten uit het oude Armenië van het Drents Museum is vandaag uitgeroepen tot winnaar van de Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs 2022.

Ga door met lezen van "Drents Museum wint Museumtijdschrift "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
Drie projecten krijgen subsidie vanuit de regeling “Initiatiefrijk De Wolden”.

DE WOLDEN - In totaal ontvangen zij ruim € 77.000,-. Met het fonds Initiatiefrijk De Wolden ondersteunt de gemeenteraad van De Wolden projecten van inwoners die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de gemeente.

Met behulp van Initiatiefrijk De Wolden werd het Hofje in De Wijk verbeterd. Archief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Initiatiefrijk De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
ECHTEN – Het sfeervolle oude kerkzaaltje van dorpshuis d’Olde Karke in Echten leent zich voor diverse activiteiten. De zaal is ruim, behaaglijk en met een mooie akoestiek.

Ga door met lezen van "Activiteiten in d’Olde Kark weer begonnen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
DE WIJK - Ga je graag dansend uit je dak? En heb je zin in een ouderwets, te gek swingfeest? Dan is Dorpshuis De Wijk op zaterdagavond 1 oktober the place to be.

Ga door met lezen van "Ouderwets Swingfeest "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
ECHTEN - Woensdag 5 oktober wordt er door de vrijwilligers van het Huus met de Belle in Echten weer een gezellige vriendinnenwandeling georganiseerd.

Ga door met lezen van "Vriendinnenwandeling Huus met de Belle Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
uit Pompeï en Herculaneum naar Nederland

DRENTHE - Op 20 november 2022 opent in het Drents Museum in Assen de tentoonstelling Sterven in schoonheid - De wereld van Pompeï en Herculaneum met topstukken uit het Museo Archeologico Nazionale in Napels en het Parco Archeologico Ercolano in Herculaneum.

Ga door met lezen van "Drents Museum haalt topstukken "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
IJHORST - Zaterdag 1 oktober is de laatste IJhorster maandmarkt van het jaar 2022. Ook dit keer zal de Burgemeester van Wijngaardenstraat en de Sparrenlaan gevuld zijn met diverse standhouders. Deze vlomarkt met brocante, curiosa en antiek zal aangevuld zijn met nieuwe goederen. De IJhorster markt is te bezoeken van 8.00-13.00 uur. Parkeren van de auto kan op het parkeerterrein en kost € 1,50. Deze opbrengst is voor de plaatselijke verenigingen. Meer info op www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
DE WIJK - Uit meedoen met het wereldrecord dekens haken is de groep 'Haak Aan' ontstaan. Een samenwerking tussen Vrouwen van Nu de Wijk en verzorgingshuis Dunninghe. Elke dinsdagochtend vanaf half 10 wordt er gezamenlijk gehaakt in Dunninghe.Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu haken vrolijk door"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
RUINERWOLD - 'De dood of de gladiolen'. Na een pittige maar goede voorbereiding moest het in de eerste competitiewedstrijd in eigen huis tegen De Blesse gebeuren.Ga door met lezen van "Ruinerwold start seizoen goed in eigen huis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
STAPHORST - Op maandag 3 oktober tijdens de ledenavond van Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst e.o., geeft dhr. Van der Weele van Landschap Overijssel een presentatie over het natuurgebied De Vledders.

Ga door met lezen van "Presentatie over de Vledders"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
DE WIJK - Op 30 september 1997 is de Historische Vereniging de Wijk-Koekange opgericht in het voormalig Hotel-Café-Restaurant “Het Oude Hogenkamp”.

Extra ruimte voor de Historische Vereniging in de Wieker Meule. Archief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Historische Vereniging De Wijk-Koekange viert 25 jarig jubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
STAPHORST - Op donderdag 29 september zijn inwoners van Staphorst van harte welkom bij de feestelijke opening van de Samen-voor-elkaar-Week in het kader van Eén tegen Eenzaamheid.

Ga door met lezen van "Week in het kader van Eén tegen Eenzaamheid."

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 5, totaal 98 artikelen)