'

Sep 2
RUINERWOLD - De 32e Dijhuizenrun in Ruinerwold gaat op 3 september weer van start. Het voorbereidingscomité heeft de organisatie voortvarend opgepakt en is nagenoeg aan het eind van het draaiboek. Nieuw tijdens deze editie is de categorie G-run en ook framerunners kunnen zich inschrijven. Beide categorieën leggen een afstand af van 1 km.

Ga door met lezen van "Dijkhuizenrun weer van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
RUINERWOLD - Zaterdag 3 september van 11.00 uur tot 16.00 uur is het alweer de laatste boerendrokte van dit jaar. Deze dag spelen de emoties hoog op bij de familie Karsten. Totaal onverwacht is schoondochter Sophie niet van één baby bevallen maar van twee.

Foto: Petra Hessels

Ga door met lezen van "Boerendrokte bij Museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
KOEKANGE - Een speciale editie van de bekende ‘Verhalen rond de kachelavonden" dit keer op zondagmiddag 25 september op het nieuwe terras voor de Hooiberg. Het belooft een bijzondere, gezellige en mooi middag te worden vol met verhalen, muziek en gedichten. Ria Westerhuis heeft boeiende dichters en muzikanten uitgenodigd voor deze middag.Ga door met lezen van "Culturele middag op het terras bij Huize Welgelegen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
REGIO - Het Christelijk Mannenkoor Staphorst is zijn zangseizoen weer begonnen. “We gunnen meer mannen uit onze regio de vreugde van het samen zingen.

Ga door met lezen van "Christelijk Mannenkoor Staphorst zoekt meer mee-zingers"

Geplaatst door B S

Tweet This!