'

Sep 5
REGIO - Heb je een zwembad? Of wil je binnenkort een zwembad in je tuin plaatsen? En ben je benieuwd of dat in combinatie met kunstgras kan? Dan heb je de juiste blog gevonden! Hier lees je alles over een zwembad in combinatie met kunstgras. Een zwembad gaat prima samen met kunstgras, maar met chloor is het wel verstandig om even op te letten.

Ga door met lezen van "Kan je een zwembad op kunstgras plaatsen? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
RUINERWOLD - Als een van de laatste dorpen in De Wolden heeft Ruinerwold nog een feestje in het verschiet. Over twee dagen het helemaal los. Er staan tal van activiteiten op het programma. Het feest begint Woensdag 7 september met een Quiz-avond.

Quizavond foto: JW v/d Vlist

Ga door met lezen van "Ruinerwold is klaar om feest te vieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
DE WIJK - Op de laatste dag het zwemseizoen, zaterdag 3 september vond alweer de derde editie van De Slenken Triatlon plaats. De zon gaf het water een prachtige glinstering toen om 9:00 uur het startsein klonk voor de eerste groep zwemmers van de 1/8e triatlon.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Slenken Triatlon weer een groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
IJHORST - Het was alweer een tijdje geleden, dat de standaardelftallen van genoemde verenigingen elkaar ontmoet hebben. Wel is er op het gebied van de jeugdafdeling een voortreffelijke samenwerking (ook samen met Vitesse uit Koekange).

Foto: BS/Weblog-dewoldne.nl

Ga door met lezen van "Wacker en IJhorst houden elkaar in evenwicht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
RUINERWOLD - Nog een maand dan is het weer zover, de perenverkoop. En het lijkt op voorhand een goed perenjaar te worden. De bomen puilen uit. Het is op voorhand al een goed perenjaar. De bomen aan de Larijweg puilen uit met peren. Op zaterdag 1 oktober worden deze per opbod verkocht. De veiling begint om 09.00 uur. U kunt bieden bij de veilingmeester op een enkele boom of een setje bomen, die U vervolgens zelf voorzichtig leeg mag plukken.

Foto's L. van Elp

Ga door met lezen van "Goed perenjaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!