'

Sep 6
DRENTHE - Iedere groep vrijwilligers, van klein tot groot, maakt kans op Hét compliment van Drenthe voor hun onmisbare bijdrage aan een mooier en socialer Drenthe. Met Hét compliment van Drenthe zet de Provincie Drenthe vrijwilligers in het zonnetje. Een groep vrijwilligers aanmelden kan van 1 september tot 1 oktober 2022 via www.provincie.drenthe.nl/compliment.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Welke vrijwilligersorganisatie verdient dit jaar Hét compliment van Drenthe?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DE WIJK – Tijd om je kast op te ruimen, geef je spullen een tweede kans en verkoop ze op de Kledingbeurs in De Wijk op zaterdag 10 september van 10.00 tot 15.00 uur. Deze kledingbeurs wordt georganiseerd door vrijwilligers van Dorpshuis De Wijk. Voor € 10,00 kun je een tafel huren om je kleding te verkopen. En niet alleen kinderkleding, maar ook volwassenenkleding dus! Vragen en of opgave kan via info@dorpshuisdewijk.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
ZUIDWOLDE - Muziekvereniging Woudklank in Zuidwolde zet haar deuren open tijdens de Open Verenigingsdag op 17 september in De Wolden. Iedereen die belangstelling heeft om lid te worden, om een instrument (beter) te leren spelen en met de vereniging kennis wil maken, kan langskomen. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn bestuurs- en commissieleden met informatie aanwezig in basisschool Het Groene Hart, Schoolbrink 1 in Zuidwolde. Bovendien zullen leden van Woudklank ter plekke muziek maken.
Ga door met lezen van "Kennismaken met Woudklank tijdens Open Verenigingsdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DRENTHE - Wandelen is gezond en word volop gedaan door inwoners en bezoekers aan onze regio. De informatie over routes is digitaal te vinden op diverse websites van natuurorganisaties of dorpsinitiatieven.

Ga door met lezen van "Nieuw: Wandelroute startkaart Zuidwest Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
IJHORST - In september starten er ook weer diverse activiteiten van Stichting Welzijn in wijkcentrum de Poele aan de Kamperfoeliestraat 4a in IJhorst.

Ga door met lezen van "High Tea in de Poele, SWS afdeling IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!