'

Sep 10
RUINERWOLD - Ruinerwold heeft vanmorgen weer genoten van een prachtige optocht. De onderwerpen waren weer als vanouds, grappig, spitsvondig, actueel en origineel. In totaal deden er 31 wagens mee. (21 particulieren, 10 schoolwagens) en 15 particulieren. Na afloop was de prijsuitreiking in de feesttent. De eerste prijs bij de particuliere wagens ging naar 'De Tied draait deur'. Bij de schoolwagens was dat: Piratenschip en bij de individuelen: 'Opgewonden door het Zomerfeest'.

Eerste plaats bij de particuliere wagens 'De tied draait deur'. Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ruinerwold geniet van prachtige optocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
KOEKANGE - Het had even wat voeten in de aarde, maar Speeltuinvereniging De Hommel heeft een bijna compleet nieuwe speeltuin kunnen realiseren aan De Wilgen in Koekange. Deze werd zaterdagmiddag feestelijk geopend door burgemeester Inge Nieuwenhuizen. De kinderen mochten haar over de ‘streep’ trekken. En dat deden ze maar wat graag!

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Speeltuin in Koekange feestelijk heropend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
DE WIJK - Een 'zevenklapper' in De Wijk! De wedstrijd van Wacker in de 2e ronde voor de bekercompetitie, op vrijdagavond, op verzoek van Ruinerwold in verband met het dorpsfeest gespeeld werd voor de Ruinerwoldigers nou niet een feestelijke avond passend bij het dorpsfeest. Tegen buurman Wacker liep men tegen een smadelijke nederlaag van 7 – 1 aan.

Ga door met lezen van "Wacker haalt uit tegen Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!