'

Sep 15
ZUIDWOLDE - Burgemeester Inge Nieuwenhuizen gaf afgelopen woensdag op IKC ‘t Oelebrod het startsein voor Oktober Kindermaand. De burgemeester speelde met de kinderen het zit-sta spel en deelde het programmaboekje uit. Tijdens Oktober Kindermaand bieden culturele instellingen in de weekenden van oktober kinderen van 4 tot 13 jaar allerlei gratis activiteiten.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
REGIO - Op zaterdag 24 september is de feestelijke opening van Prachtlint Staphorst. Wethouder A. Mussche geeft om 11.00 de officiële aftrap van dit nieuwe platform, dat de komende jaren samen met inwoners, scholen, bedrijven, instellingen, een biodivers lint van groene en blauwe natuurparels gaat aanleggen dwars door de hele gemeente Staphorst.

Ga door met lezen van "Feestelijke opening Prachtlint Staphorst!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DE WIJK - Als verzorgster is Annabel Oostra (39) al enige tijd verbonden aan V.V. Wacker. Wat nog niet iedereen weet is dat ze per 1 juni van start is gegaan met Annabel Oostra Massage en Sportverzorging. Ze heeft de opleiding afgerond, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en mag zich voortaan gediplomeerd sportmasseur noemen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Annabel Oostra Massage en Sportverzorging van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!