'

Sep 19
IJHORST - De generale repetitie voor de eerste competitiewedstrijd werd ingevuld met een mooie derby in IJhorst, tegen IJhorst. De mannen uit het Reestdal speelden eerder deze bekerpoule al knap gelijk tegen buurman Wacker. Kortom, een prima meetmoment voor Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Ruinerwold wint derby in IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
KOEKANGE - Komende vrijdag 23 september is het een drukte van belang op de velden in Koekange. Maar liefst twintig ploegen doen dan mee aan het Prewest Walking Football toernooi. Uiteraard is het organiserende Vitesse'63 daar ook bij. De poulewedstrijden beginnen om 13:00 uur. Vanaf 15:30 uur beginnen de halve finales. Kom naar Vitesse'63 en aanschouw dit Old Stars spektakel!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
IJHORST - De afsluiting van expositieseizoen 2022 van atelier “Erve de Hoogenkamp” in IJhorst wordt een bijzondere ontmoetings- en verkoopmiddag.

Ga door met lezen van "Afsluiting expositie Rita Verweijen in IJhorst met livemuziek en high tea "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
DRENTHE - Oktober is de Maand van de Geschiedenis, het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Dit jaar is het thema Wat een ramp!

Ga door met lezen van "Festival van de Drentse Geschiedenis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
REGIO - Zondag waren de laatste wedstrijden van de 1e ronde van de K.N.V.B. beker, waarin Wacker was ingedeeld in een poule met v.v. IJhorst, v.v. Ruinerwold en v.v. Oranje Zwart (Wanneperveen).Ga door met lezen van "Oranje Zwart en Wacker houden het op 2-2"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
DE WIJK/IJHORST - Al vanaf 1945 geeft Zangvereniging Wijker Kunst de gelegenheid aan zowel vrouwen als mannen in De Wijk en verre omgeving om gezamenlijk te ervaren hoe plezierig het kan zijn om samen te zingen. Er wordt apart per koor gezongen maar ook als gemengd koor. Het te zingen repertoire kan als zeer divers worden beoordeeld.

archieffoto voorjaarsconcert Wijker Kunst

Ga door met lezen van "Mannenkoor Wijker Kunst vraagt dringend versterking"

Geplaatst door B S

Tweet This!