'

Sep 21
DRENTHE - Wat deed je in de 19e eeuw als je geen werk kon vinden en in armoede leefde? Voor velen was dat een uitzichtloze en rampzalige situatie. Tijdens de bijzondere bustocht op dinsdag 11 oktober gaan deelnemers op weg naar de vrije koloniën van de Maatschappij van Weldadigheid.


Ga door met lezen van "Tour des Misérables: Bustocht Koloniën van Weldadigheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
VEENINGEN - Boerderij de Pieperij in Veeningen start op 24 september met de verkoop van biologisch vlees voor de winterse dagen. Zoals: draadjesvlees (sukade/riblappen) poulet, biefstuk, gekruide biefreepjes, gehakt, hamlappen, heerlijke hamburgers, schnitzels, eigengemaakte knakworsten en nog veel meer. Alles met heerlijke recepten.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
DE WOLDEN - Lekker vies worden bij een waterplas en klimbulten. Een hart, scrunchie of een slang maken van vilt. En in een orkest spelen op een muziekinstrument dat je nog nooit hebt bespeeld? Het kan allemaal tijdens Oktober Kindermaand. Een actiemaand waarin kinderen van 4 tot en met 12 jaar elk weekend gratis kunnen deelnemen aan allerlei spannende en leuke culturele activiteiten. Ook in de gemeente De Wolden.

Ga door met lezen van "Veel te beleven tijdens Oktobermaand Kindermaand"

Geplaatst door B S

Tweet This!