'

Sep 25
DE WIJK - Een beroemde dichter schreef eens zijn gedicht: “Een nieuwe lente, een nieuw geluid”! Voor de vele actieve en passieve voetballiefhebbers (en dat zijn er nogal wat!} is het vandaag: “Een nieuwe herfst, een nieuwe voetbalcompetitie”!. Dat geldt ook voor onze “blauwwitten” uit De Wijk, die de degens gaan kruisen met 10 tegenstanders in de 3e klasse. En de 1e is vandaag “Steenwijker Boys”, een oude bekende uit het verleden.Ga door met lezen van "Wacker verslaat Steenwijker Boys met 4-0"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
DE WIJK - Na een warme en zwoele zomer start de Supporters Vereniging binnenkort weer met de klaverjascompetitie in de kantine van v.v. Wacker. Helaas zijn de jokeraars niet meer aanwezig, maar mocht er toch animo zijn om deze competitie weer op te starten, dan horen we dat natuurlijk graag!Ga door met lezen van "Kaartcompetitie Supporters Vereniging Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 25
DRENTHE - In het weekend van 30 september tot en met 2 oktober vindt voor de tweede keer de Beleefweek plaats in de Drents-Friese grensstreek. Samen met de recreatieondernemers bieden de natuurorganisaties je een warm welkom. Het wordt een weekend vol met verhalen over natuur, cultuur, historie en landschap.

Ga door met lezen van "Drents-Friese Grensstreek: Natuurlijk Gastvrij!"

Geplaatst door B S

Tweet This!