'

Sep 26
DE WIJK - Uit meedoen met het wereldrecord dekens haken is de groep 'Haak Aan' ontstaan. Een samenwerking tussen Vrouwen van Nu de Wijk en verzorgingshuis Dunninghe. Elke dinsdagochtend vanaf half 10 wordt er gezamenlijk gehaakt in Dunninghe.Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu haken vrolijk door"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
RUINERWOLD - 'De dood of de gladiolen'. Na een pittige maar goede voorbereiding moest het in de eerste competitiewedstrijd in eigen huis tegen De Blesse gebeuren.Ga door met lezen van "Ruinerwold start seizoen goed in eigen huis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
STAPHORST - Op maandag 3 oktober tijdens de ledenavond van Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst e.o., geeft dhr. Van der Weele van Landschap Overijssel een presentatie over het natuurgebied De Vledders.

Ga door met lezen van "Presentatie over de Vledders"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
DE WIJK - Op 30 september 1997 is de Historische Vereniging de Wijk-Koekange opgericht in het voormalig Hotel-Café-Restaurant “Het Oude Hogenkamp”.

Extra ruimte voor de Historische Vereniging in de Wieker Meule. Archief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Historische Vereniging De Wijk-Koekange viert 25 jarig jubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
STAPHORST - Op donderdag 29 september zijn inwoners van Staphorst van harte welkom bij de feestelijke opening van de Samen-voor-elkaar-Week in het kader van Eén tegen Eenzaamheid.

Ga door met lezen van "Week in het kader van Eén tegen Eenzaamheid."

Geplaatst door B S

Tweet This!