'

Sep 27
Drie projecten krijgen subsidie vanuit de regeling “Initiatiefrijk De Wolden”.

DE WOLDEN - In totaal ontvangen zij ruim € 77.000,-. Met het fonds Initiatiefrijk De Wolden ondersteunt de gemeenteraad van De Wolden projecten van inwoners die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de gemeente.

Met behulp van Initiatiefrijk De Wolden werd het Hofje in De Wijk verbeterd. Archief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Initiatiefrijk De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
ECHTEN – Het sfeervolle oude kerkzaaltje van dorpshuis d’Olde Karke in Echten leent zich voor diverse activiteiten. De zaal is ruim, behaaglijk en met een mooie akoestiek.

Ga door met lezen van "Activiteiten in d’Olde Kark weer begonnen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
DE WIJK - Ga je graag dansend uit je dak? En heb je zin in een ouderwets, te gek swingfeest? Dan is Dorpshuis De Wijk op zaterdagavond 1 oktober the place to be.

Ga door met lezen van "Ouderwets Swingfeest "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
ECHTEN - Woensdag 5 oktober wordt er door de vrijwilligers van het Huus met de Belle in Echten weer een gezellige vriendinnenwandeling georganiseerd.

Ga door met lezen van "Vriendinnenwandeling Huus met de Belle Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
uit Pompeï en Herculaneum naar Nederland

DRENTHE - Op 20 november 2022 opent in het Drents Museum in Assen de tentoonstelling Sterven in schoonheid - De wereld van Pompeï en Herculaneum met topstukken uit het Museo Archeologico Nazionale in Napels en het Parco Archeologico Ercolano in Herculaneum.

Ga door met lezen van "Drents Museum haalt topstukken "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
IJHORST - Zaterdag 1 oktober is de laatste IJhorster maandmarkt van het jaar 2022. Ook dit keer zal de Burgemeester van Wijngaardenstraat en de Sparrenlaan gevuld zijn met diverse standhouders. Deze vlomarkt met brocante, curiosa en antiek zal aangevuld zijn met nieuwe goederen. De IJhorster markt is te bezoeken van 8.00-13.00 uur. Parkeren van de auto kan op het parkeerterrein en kost € 1,50. Deze opbrengst is voor de plaatselijke verenigingen. Meer info op www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603.

Geplaatst door B S

Tweet This!