'

Okt 3
DRENTHE - Van 9 oktober 2022 tot en met 26 maart 2023 toont het Drents Museum werk op papier van de wereldberoemde Duitse schilder Neo Rauch, dat niet eerder in Nederland is getoond en ook nog maar zeer zelden daarbuiten.

Ga door met lezen van "Neo Rauch in het Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
DE WIJK - De vloer van de Pannakooi bij IKC de Horst wordt deze maand vernieuwd. Daarvoor is een bedrag van bijna 33.000 euro nodig. Gemeente De Wolden draagt zorg voor vijfentwintigduizend euro. De Ouderraad, Wolderwijs en de Coop Flessenactie zorgden eerder al voor extra inkomsten. Om de laatste tweeduizend euro op te halen was er afgelopen vrijdagmiddag een sponsorloop op het schoolplein.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sponsorloop voor nieuwe ondergrond in Pannakooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
RUINEN - Het Dwingelderveld bij volle maan is een beleving op zich. In een paardentram rijd je door de nacht en beleef je het grootste natte heidegebied op een heel bijzondere manier. Je hoort alleen het ruisen van de wind en het snuiven van de paarden.

Foto: Astrid de Waal-Strating

Ga door met lezen van "Volle maan bekijken vanuit de huifkar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
REGIO - Vanaf 3 oktober 2022 gaan zorgorganisaties Icare, Tangenborgh, Treant, Noorderboog en Beter Thuis Wonen de samenwerking aan op het gebied van acute ongeplande nachtzorg voor thuiswonende cliënten in de regio Zuid Drenthe. Acute onplanbare (nacht)zorg is zorg die niet gepland en niet uitgesteld kan worden tot de dag erna en die buiten de reguliere uren valt.

Ga door met lezen van "Samenwerken in de acute ongeplande nachtzorg Zuid Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 3
REGIO - Voor de tweede wedstrijd in deze competitie ging de reis van Wacker naar het Friese Boijl, waar de voetbalclub Trintas zetelt. Deze club is in 2012 ontstaan uit een fusie van 3 voetvoetbalclubs t.w. uit Elsloo, Boijl en Zorgvlied (Drenthe).



Ga door met lezen van "Wacker weet weer wat verliezen is"

Geplaatst door B S

Tweet This!