'

Nov 4
ZUIDWOLDE - Muziekvereniging Woudklank sluit haar 50-jarig jubileum af op zaterdag 5 november met een concert in Den Kaat in Zuidwolde. Het is de laatste activiteit van het afgelopen jubileumjaar waarin maandelijks activiteiten werden georganiseerd. Muziekliefhebbers zijn van harte welkom om deze feestelijke, muzikale concertavond bij te wonen.

Ga door met lezen van "Woudklank sluit jubileum af met feestelijk concert"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
OOSTEINDE - Vandaag werd de nieuw ingerichte parkeerplaats bij het Sultansmeer geopend in bijzijn van leerlingen van basisschool De Wezeboom, interim WMD directeur Vivienne Frankot en wethouder Mark Turksma van gemeente De Wolden. De herinrichting was een samenwerking tussen WMD en gemeente de Wolden en werd uitgevoerd middels een plan van advies- en ingenieursbureau Atensus.

Ga door met lezen van "Nieuwe parkeerplaats bij Sultansmeer officieel geopend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
REGIO - In 2021 zijn er 9,5 duizend woningen ontstaan uit transformaties van niet-woningen, zoals kantoren en winkels. Dit is het laagste aantal in zeven jaar. Terwijl het aantal transformaties in kantoren en winkelpanden toenam, is het aantal woningen ontstaan uit transformaties van andere type panden afgenomen.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "9,5 duizend woningen door transformaties in 2021"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
MEPPEL - Op zaterdag 5 november is het weer tijd voor de Open Bedrijvendag. Dit jaar met als thema “How it’s done”. Meppeler bedrijven laten niet alleen zien hóe zij werken maar laten het de bezoeker óók doen, ervaren.

Ga door met lezen van "Open bedrijvendag Meppel zaterdag 5 november "

Geplaatst door B S

Tweet This!