'

Nov 5
DE WIJK - Al 15 jaar houdt speeltuinvereniging De Speulhorst zich bezig met het speelplezier van de kinderen uit De Wijk in de basisschoolleeftijd en jonger. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in ons mooie dorp voldoende actief bezig kunnen zijn en lichamelijk worden uitgedaagd.

Ga door met lezen van "Oproep! Bestuursleden gezocht voor De Speulhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
REGIO - Circus Okidoki start twee nieuwe cursussen die beide gegeven worden op zaterdagen; ouder-kind circus en kabouter circus. De cursus kabouter circus is speciaal voor peuters (2 en 3 jarigen). Samen met hun papa, mama, verzorger, oma, opa, grote broer of zus (minimaal 14 jaar) gaan ze het circus spel ontdekken.


Archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Circus Okidoki start met twee nieuwe cursussen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
ECHTEN - Zondag 6 november organiseert het Huus met de Belle in Echten een mooie en gezellige herfstwandeling onder leiding van een gids. De wandeling zal door de prachtige omgeving van Echten gaan en onderweg vertelt de gids leuke anekdotes en bijzondere weetjes . Wandel mee en hoor dingen die u nog niet wist! De wandeling begint om 13.30 uur bij het Huus met de Belle, Zuidwolderweg 2A. De wandeling is ongeveer 10 km en zal 2.5 tot 3 uur duren. Kosten zijn € 6,- incl. koffie of thee. Aanmelden kan tot 3 november via huusmetdebelle@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!