'

Nov 9
ZUIDWOLDE - Na 2 jaar uitstel is het dan eindelijk weer zover: op 13 november 2022 vinden er op 18 locaties concerten plaats van diverse muzikanten en bands. Deze treden op in verschillende huiskamers, de bibliotheek in Zuidwolde en de basisschool in de Erflanden.

Archief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Huiskamerfestival Zuidwolde & Erflanden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
MEPPEL - 30 november 2022 is het zover en blaast bibliotheek Meppel honderd kaarsjes uit! Dit wordt de hele maand november extra gevierd met leuke activiteiten, voor jong en oud.

Ga door met lezen van "Bibliotheek Meppel 100 jaar: Een jubileummaand vol activiteiten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
MEPPEL - Op het terrein van FC Meppel wordt volgende week dinsdag 15 november, de tweede ronde gespeeld van de OldStars voetbalcompetitie. Op drie uitgezette veldjes worden in totaal twaalf wedstrijden gespeeld, die 20 minuten duren. De acht deelnemende verenigingen zijn FC Meppel, vv Zuidwolde, HZVV Hoogeveen, Steenwijk, Sport Vereent uit Oldeberkoop, IJVV IJsselmuiden, het Koekanger Vitesse ’63 en Dedemsvaart.

Ga door met lezen van "Tweede competitieronde OldStars"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
DRENTHE - Meedenken en meepraten over uw regio in Drenthe? Dat kan! Wat gaat goed in uw dorp of wat kan juist beter? Wat ontbreekt er? Hoe zorgen we voor een prettige leefomgeving waarbij natuurinclusieve landbouw en duurzame energie een rol spelen? En hoe kunnen we de economie in de regio duurzaam versterken? De provincie gaat hierover graag met u in gesprek tijdens één van de bijeenkomsten op 15, 16 of 17 november.

Ga door met lezen van "Meedenken en meepraten over uw regio? Dat kan!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
REGIO - Voor aanvang van het duel hadden USV en Ruinerwold een ongeslagen status als gemeenschappelijke deler. De ploeg uit Nieuwleusen speelde daarbij wel drie keer gelijk en stond daardoor een punt achter, en een extra wedstrijd voor, op Ruinerwold. Kortom, bij winst deed Ruinerwold goede zaken.

Ga door met lezen van "Ruinerwold verslikt zich in USV"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 19 november is de intocht van Sinterklaas in Zuidwolde. Dit jaar vindt de intocht ’s avonds plaats met een lichtjestocht. Om 18.00 uur ontvangt burgemeester Nieuwenhuizen Sinterklaas en zijn Pieten bij het gemeentehuis.

Ga door met lezen van "Sinterklaas binnengehaald met magische lichtjesintocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
Ook budget voor monitoring stikstofemissie met zogeheten stikstofstripper
KOEKANGE - De energie coöperatie Groengas Koekange Echten krijgt een incidentele subsidie van € 123.500 van provincie Drenthe voor een investering in een biogas hub met monomestvergisters. Ook stelt de provincie € 149.000 beschikbaar voor monitoring van stikstofemissie.

Op het erf bij Klaas en Christa Tijmens aan de Eggeweg in Koekange. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Subsidie van provincie voor biogashub Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!