'

Nov 10
maar totale kosten veel hoger dan verwacht

ZUIDWOLDE - De tweede zware operatie die Nikita Heuvelman uit Zuidwolde in Amerika heeft ondergaan, is ook geslaagd. Bij deze operatie aan haar onderrug is het ruggenmerg losgemaakt van de onderste ruggenwervels. Nikita is inmiddels bij haar moeder in het huis dat ze hebben gehuurd. “Wij hopen zo dat het haar nu voor de wind mag gaan en er eindelijk licht gloort aan het eind van deze lange, donkere tunnel”, zo verzucht haar moeder Brenda.

Ga door met lezen van "Tweede operatie Nikita in Amerika ook geslaagd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 10
‘Het goede van het oude ,en het beste van het nieuwe’

DE WIJK - De kantine van v.v. Wacker krijgt een make-over in de winterstop. En dat is geen overbodige luxe. Het mag gerust iets ‘gezelliger en warmer’ worden zo is de algemene opinie. Deze plek moet weer het ‘bruisend hart’ van de club worden. Waar de overwinning wordt gevierd, of een nederlaag wordt weggespoeld. Kortom; een gezellige ontmoetingsplek waar supporters langer willen blijven. Wat tevens goed is voor de baromzet.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wacker kantine krijgt make-over"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 10
ROGAT - Met haar schoonheidssalon Be Blushed was Ilse de Leeuw achttien jaar werkzaam in Oosteinde. Sinds september is ze actief in Rogat. Aan de Industrieweg 21, op het terrein naast Auto Spin bij haar partner Dennis heeft ze een unit ingericht waar ze klanten kan ontvangen voor een schoonheidsbehandeling.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Schoonheidssalon Be Blushed verhuisd naar Rogat"

Geplaatst door B S

Tweet This!