'

Nov 12
REGIO - Het aantal failliet verklaarde bedrijven, voor zittingsdagen gecorrigeerd, is voor de tweede maand op rij gestegen. Er zijn in oktober 45 bedrijven meer failliet verklaard dan in september, meldt het CBS.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Aantal faillissementen neemt in oktober verder toe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
RUINERWOLD - Sempre Sereno geeft op zaterdag 12 november een concert in Dorpshuis de Buddingehof in Ruinerwold. Aan deze avond werken verder mee: Percussion Together uit Nijmegen en Accordeonvereniging Musetta uit Nijeveen en Allegro uit Linde. Aanvang 19.30 uur.

Foto: Gerard de Groot

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
IJHORST- 19 november is er weer Jeugdnatuurwacht! Arnold Lassche komt dan vertellen over zijn passie: roofvogels. En natuurlijk laat hij ons ook van alles zien.

Ga door met lezen van "Roofvogel-middag voor de jeugd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
DE WIJK - Het was donderdag 10 november vijftig jaar geleden dat Tieme en Emma Eefting-Mos in het huwelijksbootje stapten. Dit vierden ze met een nachtje weg in het Twentse Ootmarsum. Bij terugkomst wachtte hen nog een kleine verassing van de kinderen. Het huis aan de Molenstraat was opgetuigd met slingers en ballonnen. ‘Hadden we niet verwacht, we zijn overigens flink verwend’ vertelt Emma. ‘Hebben veel kaarten, gelukwensen, appjes en bloemen mogen ontvangen. Je ziet het, de tafel staat vol’.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Tieme en Emma Eefting vieren gouden huwelijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!