'

Nov 13
DE WOLDEN - In januari 2023 is het weer zover. Dan wordt bekend welk initiatief met de titel ‘Raspaard 2022’ naar huis gaat. Welk initiatief heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd? Inwoners kunnen initiatieven uit de gemeente De Wolden benoemen en het college van B&W haalt hieruit de winnaar.

Passie op het Platteland, was de winnaar in 2021.

Ga door met lezen van "Wie verdient de titel ‘het Raspaard 2022’?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
DE WIJK - Op donderdag 24 november geeft Rico Schuijers een lezing in het Atlas Sportcafé in De Wijk. Dr. Rico Schuijers staat bekend als een erkend topsportpsycholoog. Zo begeleidt hij sinds 2000 verschillende nationale teams en individuen tijdens de Olympische Spelen op weg naar medailles. Rico Schuijers werkt met verschillende topsporters, dirigenten, musici en ondernemers. Dit zijn stressbestendige beroepen waarop een bepaald moment een prestatie wordt verwacht. Gedurende zijn lezing weet hij als geen ander verbanden te leggen tussen topsport en het bedrijfsleven.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
ZUIDWOLDE - Natuurvereniging Zuidwolde organiseert dinsdag 22 november een lezing over de Havik door Willem van Manen. Hij is werkzaam bij SOVON, de landelijke stichting voor vogelonderzoek en hij heeft de afgelopen 40 jaar onderzoek gedaan naar de Havik. Dat deed hij voor een groot deel in onderzoeksgebied Drenthe.

Foto: Luuk Vermeer

Ga door met lezen van "Lezing over de Havik"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
DE WOLDEN - We merken het allemaal; de prijzen stijgen. Gas- en energieprijzen stijgen, de boodschappen worden duurder en ook benzineprijzen gaan omhoog. Steeds meer mensen moeten op de kleintjes letten of dreigen zelfs in de problemen te komen. Ook in De Wolden zien we onze inwoners hiermee worstelen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Waar kan ik terecht met mijn vragen over geldzaken?"

Geplaatst door B S

Tweet This!